ESNA IDIOMES - C/ de l'Aigüeta, 4 1r- Tel. 807080 - AD500 Andorra la Vella - Email: esna@andorra.ad
BENVINGUTS 02/10/2017
BENVINGUTS AL CURS 2017-2018. Esna Idiomes dóna la benvinguda als seus alumnes al curs 2017-2018. Esperem que aquest curs sigui profitós per a tothom!!!
Estem a la recta final de curs! És el moment de començar a organitzar l'estiu. Vine i informa't de les CLASSES amb tarifes especials durant els mesos de juliol, ...
El Conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, va anunciar el dia 4 d'abril que els estudiants universitaris han d'acreditar un nivell d'una tercera llengu...
Els alumnes a ESNA
A ESNA Idiomes, donem la benvinguda a alumnes de totes les edats a partir dels 4 anys i estem molt contents de ser un centre amb alumnes de totes les cultures, nacionalitats i de tots els àmbits de la vida.

Quan comencis a ESNA Idiomes, primer faràs una prova de nivell. D'aquesta manera ens assegurem que trobem el grup que et correspongui - tot i que també tens la possibilitat de fer classes particulars, és clar.

Disposem de mètodes i de materials que fa que les classes siguin personalitzades, entretingudes i profitoses independentment de l'edat, del nivell o dels objectius a assolir.


ESNA IDIOMES - C/ de l'Aigüeta, 4 1r- Tel. 807080 - AD500 Andorra la Vella
© 2013 ESNA IDIOMES