Els teus objectius


A ESNA Idiomes trobaràs el que necessites per tal d'assolir els teus objectius.

Els molts estudiants a ESNA Idiomes tenen diferents objectius i ajudem a tots per a aconseguir-los.

  • Per als més petits, tenim els professors i tots els recursos per a introduir-los de forma més aviat lúdica perquè de forma divertida s'introdueixin en l'idioma.


  • Pels escolars de primària, secundària i batxillerat disposem de varis mètodes per tal que tots assoleixin els seus objectius, si és d'iniciar-se, obtenir suport escolar o progressar encara més veloç.

  • En particular cal esmentar que cada any preparem alumnes per als exàmens oficials de Cambridge, és a dir principalment el KET, el PET i el FCE.


  • Per a l'àmbit professional, ESNA Idiomes ofereix un ampli ventall de possibilitats entre els diversos idiomes amb classes o bé a la nostra acadèmia o bé a la mateixa empresa amb un contingut que s'adapta a les necessitat específiques de cada empresa. 

Si tens un objectiu concret amb el teu estudi d'un idioma, a ESNA Idiomes tenim els recursos perquè el podràs assolir. Si es tracta d'exàmens oficials, conversa, suport escolar, llenguatge dins un àmbit concret, iniciació, perfeccionament, cursos intensius o senzillament una curiositat, a ESNA Idiomes trobaràs el que necessites.

Tots aquests objectius - o els objectius que tu poguessis tenir - podràs assolir a ESNA Idiomes.

I podràs escollir entre l'anglès, el francès, el rus, l'alemany, l'italià, el castellà i el català!