Anglès


ESNA Idiomes, l'anglès és l'idioma que més s'estudia.


Avui dia, l'anglès és el tercer idioma més parlat del món. Tant és així que la gran majoria de pàgines webs, cançons, pel·lícules, llibres, articles científics, etc. estan escrites en anglès. Per tenir una conversa entre dues persones de diferent procedència, l'anglès és l'eina comunicativa més rellevant en la societat actual. 

En conseqüència, avui dia és pràcticament imprescindible saber l'anglès.

A ESNA Idiomes ensenyem als escolars de primària, secundària i batxillerat perquè puguin millorar el seu nivell, es prepararin bé per als exàmens i d'aquesta manera puguin obtenir el nivell que necessiten en els seus estudis superiors.

Preparem tant joves com adults per als exàmens oficials orals de Trinity College, als exàmens oficials de Cambridge (KET, PET, FCE, CAE i CPE) , així com als exàmens oficials de IELTS i de TOEFL.

També, ensenyem a altres alumnes que puguin tenir l'objectiu de millorar el seu nivell sense necessàriament passar un examen oficial, perquè sigui profitós per a la seva feina, per ampliar el seu CV o bé perquè tenen aquest objectiu personal.A tots, ESNA ofereix professionals i mitjans per tal que puguin assolir el seu objectiu